Tofu kung pao (vegan)
NULL
Næringsværdi Per portion
240
kcal
1011
kj
10
Protein
9.5
Kulhydrater
18
Fedt
NULL
Sparede sukkerkalorier
Fremgangsmåde
Dup tofuen helt tør med køkkenrulle. Skær tofuen i tern og steg dem sprøde i olie. Stil de stegte tern til side et øjeblik.
Skær peberfrugterne i tern og guleroden i skiver. Hak hvidløg og ingefær fint. Opvarm olie i en wok eller en pande. Tilsæt peberfrugt, gulerod, hvidløg, ingefær og krydderier. Steges kortvarigt, så grøntsagerne får lidt farve.
Bland ingredienserne til saucen og hæld den over grøntsagerne. Lad det koge en smule og tilføj de sprødstegte tofutern.
Anret portionerne med hakkede hasselnødder, frisk koriander, forårsløg og chili. Serveres alene eller med kogte ris.
Ingredienser til 4 portioner
300 g | tofu |
1 spsk | olie |
2 | peberfrugter |
1 | stor gulerod |
2 | fed hvidløg |
2 spsk | frisk ingefær |
1/2 tsk | sichuanpeber |
1/4 tsk | tørret chili |
2 spsk | olie |
Sauce
1/2 dl | vand |
3 spsk | sojasauce |
2 spsk | risvineddike |
1 spsk | SteviaSweet Drys-Let |
Serveres med
1/2 dl | saltede hasselnødder |
4 spsk | forårsløg |
4 spsk | koriander |
2 spsk | frisk chili |