Put alle ingredienser til den sursøde sauce i en skål og rør rundt, indtil SteviaSweet Crystal er opløst. Lad saucen stå. Lad tofuen dryppe godt af og skær den i terninger (1,5 x 1,5 cm). Hæld halvdelen af den vegetabilske olie på en varm pande og brun tofuterningerne lidt i 7-8 minutter. Læg terningerne fra på en tallerken.
Findel hvidløg og ingefær. Del radiserne i fire dele og pluk broccolien i buketter. Skær forårsløg i tynde ringe.
Brun hvidløg og ingefær lidt i den vegetabilske olie. Tilsæt chilipulver, radiser og broccoli og steg yderligere et par minutter. Hæld den grundigt omrørte sursøde sauce i panden og kog op. Tilsæt tofuterningerne og varm dem op et par minutter. Servér saucen med kogt ris. Pynt anretningen med frisk koriander og ristede cashewnødder.
Næringsværdi Per portion
445 |
kcal |
1871 |
kJ |
22 |
Protein i g |
20 |
Kulhydrater i g |
34 |
Fedt i g |
NULL |
kcal besparelse i sukker |