Opvarm mælken til middel temperatur. (Ved brug af tørgær: 42 °C.) Smuldr gæren i og rør glat.
Tilsæt æg, sukker, SteviaSweet Drys-Let, kardemomme og rapsolie. Hæld herefter mel i dejen lidt efter lidt. Sørg for, at dejen forbliver løs. Dæk dejen til med et viskestykke og lad den trække i 30 minutter.
Opvarm ovnen til 200 °C.
Fjern kernehuset fra æblerne med en kernehusfjerner. Skær æblerne i tynde skiver. Tryk dejen på en bageplade (24×30 cm) og smør med æg. Fordel æbleskiverne hen over. Tilsæt malede hasselnødder, kanel og SteviaSweet Drys-Let. Bag i ovnen på midterste skinne ved 200 °C i 20-25 minutter.
Næringsværdi Per portion
174 |
kcal |
733 |
kJ |
5 |
Protein i g |
25 |
Kulhydrater i g |
6 |
Fedt i g |
NULL |
kcal besparelse i sukker |