Roulade med matcha og jordbær

Til kagen
4 | æg |
1 1/2 dl | |
3/4 dl | kartoffelmel |
3/4 dl | hvedemel |
1 tsk | bagepulver |
2 tsk | matcha-tepulver |
Til fyldet
1 1/2 dl | fløde |
200 g | kvark |
3 spsk | SteviaSweet Drys-Let |
200 g | jordbær i skiver |
Forvarm ovnen til 200 °C.
Pisk æggene og SteviaSweet Drys-Let sammen. Bland de tørre ingredienser sammen, sigt dem ind i blandingen og bland omhyggeligt. Hæld dejen på en bageplade, der er dækket med bagepapir, og bag i 8
– 10 minutter. Vend kagen ud på et nyt stykke bagepapir og fjern bagepapiret fra bagningen. Lad den køle af i et par minutter.
Pisk fløden. Tilsæt kvark, SteviaSweet Drys-Let og jordbærskiver. Spred fyldet ud på den afkølede kage og rul den sammen med bagepapiret. Lad rouladen stå i køleskabet mindst en time før servering.
Næringsværdi Per portion
130 | kcal |
544 | kJ |
4 | Protein i g |
8 | Kulhydrater i g |
9 | Fedt i g |
NULL | kcal besparelse i sukker |