Pære & blomme carpaccio
Carpaccio på en sød måde: Denne pære & blomme carpaccio er så lækker, at det nærmest er synd at servere den som dessert efter hovedretten...
Næringsværdi Per portion
134
kcal
652
kj
1
Protein
18
Kulhydrater
5.5
Fedt
NULL
Sparede sukkerkalorier
Fremgangsmåde uden sukker
- Lav først marinaden ved at blande ingredienserne sammen. Skær de vaskede blommer og pærer i tynde skiver.
- Skær så mange pæne skiver som muligt og skær resten af frugten i tern til marinaden.
- Arranger frugtskiverne på tallerkner og fordel marinaden ovenpå med en ske.
- Pynt portionerne med friske bær, mandelflager og basilikumblade.
Ingredienser til 4 portioner
200 g | blommer |
400 g | pærer |
Marinade
2 spsk. | citronsaft |
2 spsk. | rapsolie |
10 dråber | SteviaSweet Flydende |
2 tsk. | Cognac |
Friske bær, basilikum | |
mandelflager |