Muffins med spinat og banan uden sukker

50 g | frisk spinat |
1/2 dl | rapsolie |
1 1/2 dl | mælk |
1 | banan |
3/4 dl | SteviaSweet Crystal |
2 | æg |
4 dl | hvedemel |
1/2 dl | kartoffelmel |
2 tsk | bagepulver |
1/4 tsk | salt |
- Opvarm ovnen til 200 °C.
- Skyl spinaten og lad den dryppe af. Kom spinatblade, rapsolie, mælk, banan, SteviaSweet Crystal og æg op i en blender og blend det hele til en smidig masse.
- Bland mel, bagepulver og salt sammen i en skål. Til sidst sigtes melblandingen i spinatskummet og vendes rundt.
- Rør rundt i dejen, indtil den har en ensartet konsistens.
- Sæt små faste muffinsforme med høj kant på en bageplade. Fordel dejen i de små forme.
- Bages i ovnen i 15-18 minutter, eller indtil de små muffins er færdige.
Næringsværdi Per portion
118 | kcal |
496 | kJ |
3.5 | Protein i g |
16.5 | Kulhydrater i g |
4.5 | Fedt i g |
19 | kcal besparelse i sukker |