Muffins med spinat og banan uden sukker

15 min.
118 kcal
SteviaSweet Crystal

Lækre, grønne, sunde og velsmagende muffins med spinat & bananer: Til en vellykket fejring af St. Patrick's Day. Eller bare sådan.

Næringsværdi Per portion

118
kcal
496
kj
3.5
Protein
16.5
Kulhydrater
4.5
Fedt
19
kcal besparelse i sukker

 

  1. Opvarm ovnen til 200 °C.
  2. Skyl spinaten og lad den dryppe af. Kom spinatblade, rapsolie, mælk, banan, SteviaSweet Crystal og æg op i en blender og blend det hele til en smidig masse.
  3. Bland mel, bagepulver og salt sammen i en skål. Til sidst sigtes melblandingen i spinatskummet og vendes rundt.
  4. Rør rundt i dejen, indtil den har en ensartet konsistens.
  5. Sæt små faste muffinsforme med høj kant på en bageplade. Fordel dejen i de små forme.
  6. Bages i ovnen i 15-18 minutter, eller indtil de små muffins er færdige.
Back

 

50 g frisk spinat
1/2 dl rapsolie
1 1/2 dl mælk
1 banan
3/4 dl SteviaSweet Crystal
2 æg
4 dl hvedemel
1/2 dl kartoffelmel
2 tsk bagepulver
1/4 tsk salt
Back