Let påske pasha

15 min.
350 kcal
SteviaSweet Crystal

NULL

Næringsværdi Per portion

350
kcal
1472
kj
12.5
Protein
20
Kulhydrater
24.5
Fedt
NULL
kcal besparelse i sukker

Skær abrikoserne i små tern. Pisk fløden til flødeskum. Rør ingredienserne sammen med kvark. Tilsæt til sidst flødeskummet og rør rundt, indtil du har en jævn masse.
 
Hæld blandingen igennem et filter eller et kaffefilter beklædt med gaze eller en si. Dæk skålen til, sæt den i køleskabet og lad den dryppe af natten over. Hæld pashaen over på et serveringsfad og pynt med finthakkede mandler.

Back

250 g kvark
1/2 dl SteviaSweet Drys-Let
1/2 tsk vaniljepulver
1 tsk revet citronskal
2 tsk citronsaft
1/2 dl korender
1/2 dl finthakkede mandler
50 g tørrende abrikoser
2 dl fløde (38 %)
Back