Lava cake af chokolade med frugtsalat uden sukker
Altid en perfekt dessert: Sukkerfrie chokoladetærter, med flydende kerne og frugtsalat. Med garanti et perfekt lækkeri.
Næringsværdi Per portion
590
              kcal
            2481
              kj
            11
              Protein
            42
              Kulhydrater
            42.5
              Fedt
            27
              Sparede sukkerkalorier
            Fremgangsmåde uden sukker
- Skræl kiwien og skær den i stykker. Vask druerne og skær dem i halve.
 - Skræl appelsinen med en skarp kniv. Fjern også hinderne mellem fileterne. Løsn forsigtigt fileterne fra hinderne. Pres saften ud af skallen.
 - Bland frugten og smag til SteviaSweet Drys-Let.
 - Varm ovnen op til 200 °C.
 - Smelt smør og chokolade i en lille pande eller gryde. Lad massen køle af og tilsæt æggene under kraftig omrøring.
 - Bland de tørre ingredienser og tilsæt dem forsigtigt og rør sammen.
 - Hæld dejen i fire små kaffekopper eller portionsskåle, der er smurt med smør, og bag dem på midterste rille i ovnen i 8-12 minutter alt efter størrelsen.
 - Dejen skal være flydende indeni. Lad køle af et øjeblik og server med frugtsalat.
 
Ingredienser til 15 stykker
Obstsalat
| 1 | kiwi | 
| 1 | appelsin | 
| 100 g | vindruer | 
| 0.5 spsk | SteviaSweet Drys-Let | 
| friske mynte- eller citronmelisseblade | 
Kuchen
| 200 g | sukkerfri mørk chokolade | 
| 100 g | smør (stuetemperatur) | 
| 4 | æg (stuetemperatur) | 
| 2 spsk | SteviaSweet Drys-Let | 
| 2 spsk | hvedemel | 
| 2 tsk | bagepulver |