
Jordbær-trifli
Trifli er indbegrebet af en britisk dessert: Forkæl dig selv med jordbær, mascarpone, et drys af kardemomme og hakkede pistacienødder.
Næringsværdi Per portion
Fremgangsmåde
Skær halvdelen af jordbærrene i skiver. Skær brødet i tern. Rør mælk, SteviaSweet Crystal og kardemomme sammen i en flad skål. Læg brødterningerne i blød i skålen med de andre ingredienser.
Bland piskefløde, mascarpone, SteviaSweet Crystal og vaniljepulver i en skål. Pisk blandingen let sammen. Læg skiftevis trifli og jordbærskiverne i lag i en skål (ca. 1 liter). Stil skålen på køl i en time, så smagen får lov til at udvikle sig.
Pynt triflien lige før den skal serveres. Skær de resterende jordbær i skiver og drys dem ud over triflien sammen med de hakkede pistacienødder og de friske mynteblade.
Ingredienser til 6portioner
400 g | friske jordbær |
100 g | hvidt franskbrød |
1 dl | mælk |
2 spsk | SteviaSweet Crystal |
1/2 tsk | stødt kardemomme |
2 dl | piskefløde (38 %) |
250 g | mascarpone |
3 spsk | SteviaSweet Crystal |
1/2 tsk | vaniljepulver |
Serveres med
1 spsk | hakkede pistacienødder |
frisk mynte | |