Skær halvdelen af jordbærrene i skiver. Skær brødet i tern. Rør mælk, SteviaSweet Crystal og kardemomme sammen i en flad skål. Læg brødterningerne i blød i skålen med de andre ingredienser.
Bland piskefløde, mascarpone, SteviaSweet Crystal og vaniljepulver i en skål. Pisk blandingen let sammen. Læg skiftevis trifli og jordbærskiverne i lag i en skål (ca. 1 liter). Stil skålen på køl i en time, så smagen får lov til at udvikle sig.
Pynt triflien lige før den skal serveres. Skær de resterende jordbær i skiver og drys dem ud over triflien sammen med de hakkede pistacienødder og de friske mynteblade.
Næringsværdi Per portion
380 |
kcal |
1595 |
kJ |
6.8 |
Protein i g |
14 |
Kulhydrater i g |
33 |
Fedt i g |
NULL |
kcal besparelse i sukker |