Jordbær-trifli

30 min.
380 kcal
SteviaSweet Crystal

400 g friske jordbær
100 g hvidt franskbrød
1 dl mælk
2 spsk SteviaSweet Crystal
1/2 tsk stødt kardemomme

 

2 dl piskefløde (38 %)
250 g mascarpone
3 spsk SteviaSweet Crystal
1/2 tsk vaniljepulver

Serveres med

1 spsk hakkede pistacienødder
  frisk mynte
Back

Skær halvdelen af jordbærrene i skiver. Skær brødet i tern. Rør mælk, SteviaSweet Crystal og kardemomme sammen i en flad skål. Læg brødterningerne i blød i skålen med de andre ingredienser.
 
Bland piskefløde, mascarpone, SteviaSweet Crystal og vaniljepulver i en skål. Pisk blandingen let sammen. Læg skiftevis trifli og jordbærskiverne i lag i en skål (ca. 1 liter). Stil skålen på køl i en time, så smagen får lov til at udvikle sig.
 
Pynt triflien lige før den skal serveres. Skær de resterende jordbær i skiver og drys dem ud over triflien sammen med de hakkede pistacienødder og de friske mynteblade.

Næringsværdi Per portion

380 kcal
1595 kJ
6.8 Protein i g
14 Kulhydrater i g
33 Fedt i g
NULL kcal besparelse i sukker