Hurtig vegetarisk ramen-suppe sukker fri

15 min.
230 kcal
SteviaSweet Crystal

Vores vegetariske ramen-suppe er lynhurtigt tilberedt og dejligt krydret pga. ingefær og chili. Forkæl dig selv i dag med en kulinarisk udflugt til Japan!

Næringsværdi Per portion

230
kcal
966
kj
12
Protein
30
Kulhydrater
6.5
Fedt
NULL
Sparede sukkerkalorier

Fremgangsmåde

Skræl gulerødderne og skær dem i smalle stifter Skær champignons i kvarte. Skræl hvidløg og ingefær og skær dem i små stykker. Varm rapsolien på en stor pande. Tilsæt hvidløg og ingefær. Steg dem i nogle minutter ved svag varme. Tilsæt gulerødder, champignons og grøntsagsbouillon. Lad det koge i 10-15 minutter.

Bland sammen med risvinseddike, sojasauce, miso og SteviaSweet Crystal.

Skær tofu i tern og skær pak choi i 6 dele. Hæld det sammen med nudlerne ind i den varme bouillon og lad det koge i 4-5 minutter, indtil nudlerne er gennemkogt. Tilsæt krydderisauce og smag til. Tilsæt et drys salt efter egen smag.

Hæld nudlerne på dybe tallerkner eller i store skåle. Drys tofu, gulerødder, champignons og pak choi ud over. Tilsæt så meget bouillon, at nudlerne er dækket.

Skær forårsløg og chili i ringe som pynt på portionerne.

Back

Ingredienser til 6 portioner

2 store gulerødder
200 g champignons
4 fed hvidløg
4 spsk frisk ingefær, revet
1 spsk rapsolie
1,5 l grøntsagsbouillon
3/4 dl risvinseddike
1/2 dl sojasauce
2 spsk miso
1 1/2 spsk SteviaSweet Crystal
300 g fast tofu
150 g pak choi
200 g ramen- eller hvedenudler
salt

Til servering

forårsløg
frisk chili
Back