Hjemmelavet pickles uden sukker (vegan)

Spicy grøntsagspickles
50 g | agurk |
50 g | gulerod |
50 g | blomkål |
1 | lille rødløg |
Fond
1 dl | vand |
1/2 dl | risvinseddike |
1 spsk | SteviaSweet Crystal |
1/2 | chili |
2 | fed hvidløg |
Syltede tomater
200 g | kleine Cocktail- bzw. Kirschtomaten |
Fond
1/2 dl | små cocktail- eller cherrytomater |
1/2 dl | vand |
1/2 spsk | SteviaSweet Crystal |
1/2 tsk | salt |
1 | fed hvidløg |
1/2 | revet citronskal fra en citron |
5 | kviste frisk timian |
- Skræl agurk, gulerod og løg. Skær grøntsagerne i tynde strimler. Del blomkålen i små buketter og bland grøntsagerne i en skål. Stik små huller i tomaterne. Læg tomaterne i et separat fad.
- Kom ingredienserne inkl. SteviaSweet Crystal til din grøntsagspickles-fond på panden. Tilsæt chili og hvidløg. Det samme gælder for ingredienserne til tomatfonden. Giv begge fonds et opkog og hæld de varme fonds ned i grøntsags-/ tomatfadet.
- Lad picklesblandingen køle af og lad den trække på et svalt sted i en time eller indtil næste dag. Serveres til grillmad, toast, salat eller bowls.
Næringsværdi Per portion
70 | kcal |
294 | kJ |
3 | Protein i g |
11.5 | Kulhydrater i g |
0.5 | Fedt i g |
91 | kcal besparelse i sukker |