Granolastænger med matcha og gojibær

1/2 dl | koldt vand |
1 dl | tahini |
1/2 dl | kokosolie |
1/2 dl | |
1 dl | gojibær |
1 dl | rosiner |
2 dl | quinoa-pops |
2 1/2 dl | havregryn |
1 dl | græskarkerner |
1 tsk | flager af havsalt |
1 spsk | matcha-tepulver |
Opvarm forsigtigt tahini, kokosolie, vand og SteviaSweet Crystal. Hak gojibær og rosiner i mindre stykker. Bland alle ingredienserne til en glat masse. Tryk dejen i en bageplade (15 x 25 cm), der er dækket med bagepapir, og lad den stå i mindst en time i køleskabet. Skæres i stænger med en skarp kniv. Opbevares på køl.
Næringsværdi Per portion
247 | kcal |
1037 | kJ |
8 | Protein i g |
22.5 | Kulhydrater i g |
13.5 | Fedt i g |
NULL | kcal besparelse i sukker |