Fuldkornsscones og nem jordbærsyltetøj

30 min.
90 kcal
SteviaSweet Drys-Let

Tetid – scones med jordbær: en sommerlig kombination, der ikke må mangle til din eftermiddagste.

Næringsværdi Per portion

90
kcal
379
kj
3
Protein
12
Kulhydrater
3.5
Fedt
NULL
kcal besparelse i sukker

Bland alle tørre ingredienser sammen i en skål. Smuldr margarinen i blandingen. Tilsæt yoghurt og rør godt sammen. Hæld dejen ud på bagepapir. Del dejen i to og rul hver halvdel til en pølse. Dette er nemmere med våde hænder. Skær hver dej i 7 dele og placer sconesene med skæresiden nedad på en bageplade med bagepapir. Drys lidt fuldkornshvedemel over sconesene.

Bag ved 220 °C i 12 minutter.
 
Lav syltetøjet, mens sconesene er i ovnen. Fjern jordbærstilkene. Kom en tredjedel af jordbærrene og SteviaSweet Drys-Let i en blender og blend. Skær resten af jordbærrene i lige store stykker og bland dem i.
Server sconesene varme med det nemme syltetøj.

Back

Scones

4 dl fuldkornshvedemel
2 spsk SteviaSweet Drys-Let
2 tsk bagepulver
1/2 tsk salt
50 g margarine (60%)
2 dl fedtfattig yoghurt

Jordbærsyltetøj

150 g friske jordbær
1 spsk SteviaSweet Drys-Let
Back