Figen- og hindbærbellini

15 min.
147 kcal
SteviaSweet Crystal

En fancy version af Bellini-klassikeren – friske figner og frugtagtig hindbær kysser en prikkende Prosecco. Mere end bare godt! lækre ingredienser kombineret til en farverig sushiskål.

Næringsværdi Per portion

147
kcal
617
kj
2
Protein
19
Kulhydrater
< 1
Fedt
NULL
Sparede sukkerkalorier

Fremgangsmåde uden sukker

  1. Del hver figen i fire stykker, skær frugtkødet forsigtigt ud. Put frugtkødet fra fignerne, hindbærrene og SteviaSweet Crystal i blenderen.
  2. Tilsæt varmt vand og blend, indtil du får en jævn blanding. Si blandingen gennem en finmasket si.
  3. Hæld den afmålte puré i et glas, kom den mousserende vin i og nyd den.

Ingredienser til 2 portioner

Figenpuré

3 tsk friske figner
1/2 dl hindbær
1 tsk SteviaSweet Crystal
2 spsk varmt vand

Drik

8 cl figen-/hindbærpuré
20 cl Prosecco eller anden tør mousserende hvidvin

Serveres med

Friske figner
Hindbær