Figen- og hindbærbellini

Figenpuré
3 tsk | friske figner |
1/2 dl | hindbær |
1 tsk | SteviaSweet Crystal |
2 spsk | varmt vand |
Drik
8 cl | figen-/hindbærpuré |
20 cl | Prosecco eller anden tør mousserende hvidvin |
Serveres med
Friske figner | |
Hindbær |
Del hver figen i fire stykker, skær frugtkødet forsigtigt ud. Put frugtkødet fra fignerne, hindbærrene og SteviaSweet Crystal i blenderen. Tilsæt varmt vand og blend, indtil du får en jævn blanding. Si blandingen gennem en finmasket si.
Hæld den afmålte puré i et glas, kom den mousserende vin i og nyd den.
Næringsværdi Per portion
147 | kcal |
617 | kJ |
2 | Protein i g |
19 | Kulhydrater i g |
< 1 | Fedt i g |
NULL | kcal besparelse i sukker |