Figen- og hindbærbellini
En fancy version af Bellini-klassikeren – friske figner og frugtagtig hindbær kysser en prikkende Prosecco. Mere end bare godt! lækre ingredienser kombineret til en farverig sushiskål.
Næringsværdi Per portion
147
kcal
617
kj
2
Protein
19
Kulhydrater
< 1
Fedt
NULL
Sparede sukkerkalorier
Fremgangsmåde uden sukker
- Del hver figen i fire stykker, skær frugtkødet forsigtigt ud. Put frugtkødet fra fignerne, hindbærrene og SteviaSweet Crystal i blenderen.
- Tilsæt varmt vand og blend, indtil du får en jævn blanding. Si blandingen gennem en finmasket si.
- Hæld den afmålte puré i et glas, kom den mousserende vin i og nyd den.
Ingredienser til 2 portioner
Figenpuré
| 3 tsk | friske figner |
| 1/2 dl | hindbær |
| 1 tsk | SteviaSweet Crystal |
| 2 spsk | varmt vand |
Drik
| 8 cl | figen-/hindbærpuré |
| 20 cl | Prosecco eller anden tør mousserende hvidvin |
Serveres med
| Friske figner | |
| Hindbær |