Buddha Bowl uden sukker (vegan)

10 min.
641 kcal
SteviaSweet Flydende

Denne vegane Buddha Bowl med søde kartofler, kikærter og avocado sørger for harmonisk balance omkring frokosttid og giver dig nye kræfter.

Næringsværdi Per portion

641
kcal
2694
kj
13.5
Protein
73
Kulhydrater
32.5
Fedt
100
kcal besparelse i sukker

 

  1. Forvarm ovnen til 225 °C.
  2. Kog ris iht. anvisning på pakken. Skyl kikærterne og lad dem dryppe af. Skræl de søde kartofler og skær dem i tern. Bland kikærter og ternene af søde kartofler sammen, hæld dem i en ovnskål eller på en bageplade og krydr med olivenolie og salt. Bag i ovnen på øverste skinne i ca. 20 minutter eller indtil de søde kartofler er bidfaste. Hvis de søde kartofler skal have mere farve, kan der tændes for ovngrillen i nogle minutter.
  3. Bland alle ingredienser til saucen sammen. Krydr den færdige sødkartoffel-kikærtegratin med lidt sauce. Fordel risen i skåle og tilsæt avocado, surkål og søde kartofler. Pynt portionerne med friske urter og servér med peanutsauce.
Back

1 dl mørk ris/fuldkornsris
100 g kikærter
300 g søde kartofler
1 spsk olivenolie
1/2 tsk salt
1 avocado
100 g surkål

Stærk peanutsauce

2 spsk Chunky Peanutbutter
2 spsk koldt vand
1 spsk limesaft
1 spsk sojasauce
1 tsk SteviaSweet Flydende
1 tsk Sambal Oelek

Til servering

  Karse eller urter
Back