Banan-cupcake med peanutbutter-topping uden sukker

2 | æg |
2 dl | SteviaSweet Drys-Let |
1 dl | rapsolie |
2 dl | fedtfattig yoghurt |
150 g | moden banan, pureret |
revet citronskal fra en 1/2 citron | |
3 dl | hvedemel |
1 dl | havregryn |
1 1/2 tsk | natron |
1/4 tsk | salt |
Topping:
100 g | kvark |
100 g | peanutbutter |
1 spsk | SteviaSweet Drys-Let |
- Opvarm ovnen til 200 °C.
- Bland æg, SteviaSweet Drys-Let, rapsolie, yoghurt, pureret banan og revet citronskal sammen.
- Bland de tørre ingredienser i og rør sammen til en glat dej. Rør i den forbindelse forsigtigt og ikke for meget!
- Hæld dejen i fordybningerne i en smurt muffinplade eller i muffinforme.
- Bag i ovnen på midterste skinne i 15-18 minutter.
- Rør kvark, peanutbutter og SteviaSweet Drys-Let sammen til en ensartet masse. Put toppingen løst på muffinsene.
Næringsværdi Per portion
231 | kcal |
970 | kJ |
7 | Protein i g |
18.5 | Kulhydrater i g |
14 | Fedt i g |
39 | kcal besparelse i sukker |