Banan-cupcake med peanutbutter-topping uden sukker

15 min.
231 kcal
SteviaSweet Drys-Let

Vi bager vores banan-cupcakes med en peanutbutter-topping og Stevia som erstatning for sukker. ➤ saftig ➤ luftig ➤ superlækker

Næringsværdi Per portion

231
kcal
970
kj
7
Protein
18.5
Kulhydrater
14
Fedt
39
kcal besparelse i sukker

 

  1. Opvarm ovnen til 200 °C.
  2. Bland æg, SteviaSweet Drys-Let, rapsolie, yoghurt, pureret banan og revet citronskal sammen.
  3. Bland de tørre ingredienser i og rør sammen til en glat dej. Rør i den forbindelse forsigtigt og ikke for meget!
  4. Hæld dejen i fordybningerne i en smurt muffinplade eller i muffinforme.
  5. Bag i ovnen på midterste skinne i 15-18 minutter.
  6. Rør kvark, peanutbutter og SteviaSweet Drys-Let sammen til en ensartet masse. Put toppingen løst på muffinsene.
Back

 

2 æg
2 dl SteviaSweet Drys-Let
1 dl rapsolie
2 dl fedtfattig yoghurt
150 g moden banan, pureret
  revet citronskal fra en 1/2 citron
3 dl hvedemel
1 dl havregryn
1 1/2 tsk natron
1/4 tsk salt

Topping:

100 g kvark
100 g peanutbutter
1 spsk SteviaSweet Drys-Let
Back