Vietnamesisk baguette uden sukker (vegansk)
15 min.
409 kcal
SteviaSweet Crystal
Ingredienser til 4 portioner
1 |
fuldkornsbaguette |
100 g |
hummus |
400 g |
blomkål |
1 1/2 tsk |
chilipasta (Sambal Oelek) |
2 spsk |
rapsolie |
0.5 spsk |
SteviaSweet Crystal |
1/4 tsk |
salt |
Syltede grøntsager
150 g |
gulerod, hvidkål og rødkål, fintskåret |
2 spsk |
risvineddike |
2 spsk |
koldt vand |
0.5 spsk |
SteviaSweet Crystal |
1/4 tsk |
salt |
Til servering
Tilbage
Fremgangsmåde uden sukker
- Opvarm ovnen til 225 °C.
- Skær blomkålen i skiver eller små buketter. Bland chilipasta, SteviaSweet Crystal og salt sammen. Vend blomkålen i krydderiblandingen og kom det hele i et ovnfast fad. Bag blomkålen på øverste rille (eller under grill) i ovnen i 10-15 minutter.
- Bland syltede grøntsager, risvineddike, SteviaSweet Crystal og salt sammen.
- Skær dit baguette ud i 4 skiver og skær hvert stykke i to halve. Smør brødet med hummus og kom syltede grøntsager og blomkål imellem. Serveres med frisk koriander og limesaft.
Næringsværdi per portion
409 |
kcal |
1719 |
kJ |
12 |
Protein i g |
50 |
Kulhydrater i g |
17.5 |
Fedt i g |
61 |
kcal besparelse i sukker |