Vietnamesisk baguette uden sukker (vegansk)
Vores vietnamesiske baguette sætter kulør på din samling af veganske opskrifter: Stil din sult med gode ideer, hummus og blomkål!
Næringsværdi Per portion
409
kcal
1719
kj
12
Protein
50
Kulhydrater
17.5
Fedt
61
Sparede sukkerkalorier
Fremgangsmåde uden sukker
- Opvarm ovnen til 225 °C.
- Skær blomkålen i skiver eller små buketter. Bland chilipasta, SteviaSweet Crystal og salt sammen. Vend blomkålen i krydderiblandingen og kom det hele i et ovnfast fad. Bag blomkålen på øverste rille (eller under grill) i ovnen i 10-15 minutter.
- Bland syltede grøntsager, risvineddike, SteviaSweet Crystal og salt sammen.
- Skær dit baguette ud i 4 skiver og skær hvert stykke i to halve. Smør brødet med hummus og kom syltede grøntsager og blomkål imellem. Serveres med frisk koriander og limesaft.
Ingredienser til 4 portioner
| 1 | fuldkornsbaguette |
| 100 g | hummus |
| 400 g | blomkål |
| 1 1/2 tsk | chilipasta (Sambal Oelek) |
| 2 spsk | rapsolie |
| 0.5 spsk | SteviaSweet Crystal |
| 1/4 tsk | salt |
Syltede grøntsager
| 150 g | gulerod, hvidkål og rødkål, fintskåret |
| 2 spsk | risvineddike |
| 2 spsk | koldt vand |
| 0.5 spsk | SteviaSweet Crystal |
| 1/4 tsk | salt |
Til servering
| frisk koriander | |
| limesaft |