Hurtig vegetarisk ramen-suppe sukker fri
Vores vegetariske ramen-suppe er lynhurtigt tilberedt og dejligt krydret pga. ingefær og chili. Forkæl dig selv i dag med en kulinarisk udflugt til Japan!
Næringsværdi Per portion
Fremgangsmåde
Skræl gulerødderne og skær dem i smalle stifter Skær champignons i kvarte. Skræl hvidløg og ingefær og skær dem i små stykker. Varm rapsolien på en stor pande. Tilsæt hvidløg og ingefær. Steg dem i nogle minutter ved svag varme. Tilsæt gulerødder, champignons og grøntsagsbouillon. Lad det koge i 10-15 minutter.
Bland sammen med risvinseddike, sojasauce, miso og SteviaSweet Crystal.
Skær tofu i tern og skær pak choi i 6 dele. Hæld det sammen med nudlerne ind i den varme bouillon og lad det koge i 4-5 minutter, indtil nudlerne er gennemkogt. Tilsæt krydderisauce og smag til. Tilsæt et drys salt efter egen smag.
Hæld nudlerne på dybe tallerkner eller i store skåle. Drys tofu, gulerødder, champignons og pak choi ud over. Tilsæt så meget bouillon, at nudlerne er dækket.
Skær forårsløg og chili i ringe som pynt på portionerne.
Ingredienser til 6 portioner
| 2 store | gulerødder |
| 200 g | champignons |
| 4 | fed hvidløg |
| 4 spsk | frisk ingefær, revet |
| 1 spsk | rapsolie |
| 1,5 l | grøntsagsbouillon |
| 3/4 dl | risvinseddike |
| 1/2 dl | sojasauce |
| 2 spsk | miso |
| 1 1/2 spsk | SteviaSweet Crystal |
| 300 g | fast tofu |
| 150 g | pak choi |
| 200 g | ramen- eller hvedenudler |
| salt |
Til servering
| forårsløg | |
| frisk chili |