Hurtig vegetarisk ramen-suppe sukker fri
15 min.
230 kcal
SteviaSweet Crystal
Ingredienser til 6 portioner
2 store |
gulerødder |
200 g |
champignons |
4 |
fed hvidløg |
4 spsk |
frisk ingefær, revet |
1 spsk |
rapsolie |
1,5 l |
grøntsagsbouillon |
3/4 dl |
risvinseddike |
1/2 dl |
sojasauce |
2 spsk |
miso |
1 1/2 spsk |
SteviaSweet Crystal |
300 g |
fast tofu |
150 g |
pak choi |
200 g |
ramen- eller hvedenudler |
|
salt |
Til servering
Tilbage
Fremgangsmåde
Skræl gulerødderne og skær dem i smalle stifter Skær champignons i kvarte. Skræl hvidløg og ingefær og skær dem i små stykker. Varm rapsolien på en stor pande. Tilsæt hvidløg og ingefær. Steg dem i nogle minutter ved svag varme. Tilsæt gulerødder, champignons og grøntsagsbouillon. Lad det koge i 10-15 minutter.
Bland sammen med risvinseddike, sojasauce, miso og
SteviaSweet Crystal.
Skær tofu i tern og skær pak choi i 6 dele. Hæld det sammen med nudlerne ind i den varme bouillon og lad det koge i 4-5 minutter, indtil nudlerne er gennemkogt. Tilsæt krydderisauce og smag til. Tilsæt et drys salt efter egen smag.
Hæld nudlerne på dybe tallerkner eller i store skåle. Drys tofu, gulerødder, champignons og pak choi ud over. Tilsæt så meget bouillon, at nudlerne er dækket.
Skær forårsløg og chili i ringe som pynt på portionerne.
Næringsværdi per portion
230 |
kcal |
966 |
kJ |
12 |
Protein i g |
30 |
Kulhydrater i g |
6.5 |
Fedt i g |