Valnød-æbleformkage

Valnød-æbleformkage
90 min.
160 kcal
SteviaSweet Drys-Let



Ingredienser til 16 portioner

150 g smør
2 dl (200g) SteviaSweet Drys-Let
3 æg
4 dl (260 g) hvedemel
2 tsk. bagepulver
1 tsk. kanel
1/2 tsk. kardemomme
150 g æblepuré
25 g valnødder
  smør og rasp til at mele bageformen
Tilbage

Fremgangsmåde


Tænd ovnen på 175 °C. Smør en 1,5 liter bageform og drys rasp over. Hak valnødderne fint. Bland mel, bagepulver og krydderier. Pisk smør og SteviaSweet Drys-Let. Tilsæt æggene et ad gangen og tilsæt til sidst de tørre ingredienser, valnødderne og æblepuréen. Hæld dejen i formen og bag i midten af ovnen i cirka 45 minutter, eller indtil kagen er færdig. Vend kagen om, efter den er afkølet lidt.
 

Næringsværdi per portion

160 kcal
671 kJ
3.5 Protein i g
14 Kulhydrater i g
10 Fedt i g