Tranebærkager

Tranebærkager
30 min.
105 kcal
SteviaSweet Crystal



Ingredienser til 30 stykker

200 g blødt smør
1 1/2 dl SteviaSweet Crystal
1 æg
4 dl fuldkornshvedemel
3 dl havregryn
1 tsk kardemomme
1 tsk kanel
1 tsk ingefær
1 tsk bagepulver
1 dl frosne tranebær
1 dl havregryn til garnering
Tilbage

Fremgangsmåde 


Forvarm ovnen til 175 °C.

Bland det bløde smør og SteviaSweet Crystal, indtil det er luftigt. Tilsæt ægget. Bland de tørre ingredienser og tilsæt dem til dejen. Tilsæt tranebærrene og bland dem, indtil massen er fri for klumper.

Opdel dejen i to aflange ruller. Skær begge ruller i 16 stykker. Rul stykkerne til små kugler. Dyp kuglerne i havregryn og tryk dem flade på et ark bagepapir. Gør plads til, at de kan flade ud. Bages ved 175 °C i 12-15 minutter, indtil kagerne er lysebrune.  
Næringsværdi per portion
105 kcal
441 kJ
2.5 g Protein
9.5 g Kulhydrater
6.5 g Fedt