Tomatcarpaccio med marinerede bær og burrata ost
15 min.
184 kcal
SteviaSweet Flydende
Ingredienser til 4 portioner
4 |
modne tomater |
125 g |
burrata ost |
150 g |
bær (f.eks. hindbær, ribs, blåbær eller brombær) |
Marinade
1 spsk |
hvidvinseddike |
3 spsk |
olivenolie |
10 dråber |
SteviaSweet Flydende |
1 tsk |
citronsaft |
1/2 tsk |
revet citronskal |
Til servering
|
frisk basilikum |
|
havsalt |
|
sort peber |
Tilbage
Fremgangsmåde
Bland ingredienserne til marinaden sammen. Læg bærrene ned i en flad skål eller på en dyb tallerken. Hæld marinaden henover og lad bærrene trække i 10 minutter.
Skær tomaterne i tynde skiver og anret dem på et serveringsfad. Smag til med havsalt og peber. Kom bærblandingen ovenpå tomaterne. Fordel til sidst burrata osten i små stykker ovenpå. Pynt med friske basilikumblade lige inden servering.
Næringsværdi per portion
184 |
kcal |
773 |
kJ |
7 |
Protein i g |
7 |
Kulhydrater i g |
14 |
Fedt i g |