Tomatcarpaccio med marinerede bær og burrata ost
Denne vegetariske forret sørger for en frugtig overraskelse på din tallerken: Smag vores carpaccio med tomater, burrata og: bær.
Næringsværdi Per portion
184
              kcal
            773
              kj
            7
              Protein
            7
              Kulhydrater
            14
              Fedt
            NULL
              Sparede sukkerkalorier
            Fremgangsmåde uden sukker
- Bland ingredienserne til marinaden sammen. Læg bærrene ned i en flad skål eller på en dyb tallerken. Hæld marinaden henover og lad bærrene trække i 10 minutter.
 - Skær tomaterne i tynde skiver og anret dem på et serveringsfad. Smag til med havsalt og peber. Kom bærblandingen ovenpå tomaterne. Fordel til sidst burrata osten i små stykker ovenpå.
 - Pynt med friske basilikumblade lige inden servering.
 
Ingredienser til 4 portioner
| 4 | modne tomater | 
| 125 g | burrata ost | 
| 150 g | bær (f.eks. hindbær, ribs, blåbær eller brombær) | 
Marinade
| 1 spsk | hvidvinseddike | 
| 3 spsk | olivenolie | 
| 10 dråber | SteviaSweet Flydende | 
| 1 tsk | citronsaft | 
| 1/2 tsk | revet citronskal | 
Til servering
| frisk basilikum | |
| havsalt | |
| sort peber |