Tomatcarpaccio med marinerede bær og burrata ost

Tomatcarpaccio med marinerede bær og burrata ost
15 min.
184 kcal
SteviaSweet Flydende



Ingredienser til 4 portioner

4 modne tomater
125 g burrata ost
150 g bær (f.eks. hindbær, ribs, blåbær eller brombær)

Marinade
1 spsk hvidvinseddike
3 spsk olivenolie
10 dråber SteviaSweet Flydende
1 tsk citronsaft
1/2 tsk revet citronskal

Til servering
  frisk basilikum
  havsalt
  sort peber

  Tilbage

Fremgangsmåde 


Bland ingredienserne til marinaden sammen. Læg bærrene ned i en flad skål eller på en dyb tallerken. Hæld marinaden henover og lad bærrene trække i 10 minutter.
 
Skær tomaterne i tynde skiver og anret dem på et serveringsfad. Smag til med havsalt og peber. Kom bærblandingen ovenpå tomaterne. Fordel til sidst burrata osten i små stykker ovenpå. Pynt med friske basilikumblade lige inden servering.

Næringsværdi per portion

184 kcal
773 kJ
7 Protein i g
7 Kulhydrater i g
14 Fedt i g