Tofu kung pao (vegan)

Tofu kung pao (vegan)
30 min.
240 kcal
SteviaSweet Crystal



Ingredienser til 4 portioner

300 g tofu
1 spsk olie
 
2 peberfrugter
1 stor gulerod
2 fed hvidløg
2 spsk frisk ingefær
1/2 tsk sichuanpeber
1/4 tsk tørret chili
2 spsk olie

Sauce
1/2 dl vand
3 spsk sojasauce
2 spsk risvineddike
1 spsk SteviaSweet Drys-Let

Serveres med
1/2 dl saltede hasselnødder
4 spsk forårsløg
4 spsk koriander
2 spsk frisk chili
Tilbage

Fremgangsmåde


Dup tofuen helt tør med køkkenrulle. Skær tofuen i tern og steg dem sprøde i olie. Stil de stegte tern til side et øjeblik.
 
Skær peberfrugterne i tern og guleroden i skiver. Hak hvidløg og ingefær fint. Opvarm olie i en wok eller en pande. Tilsæt peberfrugt, gulerod, hvidløg, ingefær og krydderier. Steges kortvarigt, så grøntsagerne får lidt farve.
 
Bland ingredienserne til saucen og hæld den over grøntsagerne. Lad det koge en smule og tilføj de sprødstegte tofutern.
 
Anret portionerne med hakkede hasselnødder, frisk koriander, forårsløg og chili. Serveres alene eller med kogte ris.
Næringsværdi per portion
240 kcal
1011 kJ
10 g Protein
9.5 g Kulhydrater
18 g Fedt