Tofu i sursod sauce (vegansk)

Tofu i sursod sauce (vegansk)
40 min.
445 kcal
SteviaSweet Crystal



Ingredienser til 2 - 3 portioner

200 g fast Tofu
2 spsk vegetabilsk olie
2 fed hvidløg
1 tsk frisk ingefær
1/4 tsk chilipulver
100 g radiser
100 g broccolibuketter
50 g forårsløg

Sursød sauce
1/2 dl risvineddike
1 dl vand
1/2 dl SteviaSweet Crystal
1 spsk tomatpuré
2 spsk sojasovs
2 tsk majsstivelse
  salt

Serveres med
4 spsk ristede cashewnødder      
  frisk koriander
  (kogt ris)
Tilbage

Fremgangsmåde 


Put alle ingredienser til den sursøde sauce i en skål og rør rundt, indtil SteviaSweet Crystal er opløst. Lad saucen stå. Lad tofuen dryppe godt af og skær den i terninger (1,5 x 1,5 cm). Hæld halvdelen af den vegetabilske olie på en varm pande og brun tofuterningerne lidt i 7-8 minutter. Læg terningerne fra på en tallerken.
 
Findel hvidløg og ingefær. Del radiserne i fire dele og pluk broccolien i buketter. Skær forårsløg i tynde ringe.
 
Brun hvidløg og ingefær lidt i den vegetabilske olie. Tilsæt chilipulver, radiser og broccoli og steg yderligere et par minutter. Hæld den grundigt omrørte sursøde sauce i panden og kog op. Tilsæt tofuterningerne og varm dem op et par minutter. Servér saucen med kogt ris. Pynt anretningen med frisk koriander og ristede cashewnødder.
Næringsværdi per portion
445 kcal
1871 kJ
22 g Protein
20 g Kulhydrater
34 g Fedt