Smoothie-kage uden sukker

Smoothie-kage uden sukker
15 Min.
222 kcal
SteviaSweet Drys-Let



Ingredienser til 8 portioner

Bund
150 g sukkerfri müsli
100 g æblemos
1 spsk SteviaSweet Drys-Let

Smoothie-fyld
15 g husblas
500 g jordbær
500 g bananer
1/2 dl SteviaSweet Drys-Let
1/2 tsk vaniljepulver
2 dl kokosmælk

Til servering
200 g jordbær
  Mynte
Tilbage

Fremgangsmåde uden sukker 

 
  1. Beklæd bunden af en springform (20 cm) med bagepapir. Kanten pensles med lidt olie. Så er det nemmere at få kagen ud af formen.
  2. Hak müslien fint i køkkenmaskinen, hæld den i en skål og vend den med æblemos og SteviaSweet Drys-Let. Kom blandingen ned på bageformens bund og tryk den sammen.
  3. Blød husblassen op i koldt vand. Kom jordbær, bananer, SteviaSweet Drys-Let og vanilje ned i køkkenmaskinens skål. Tilføj 3/4 af kokosmælken og blend det til en ensartet masse. Vrid den udblødte husblas fri for vand og kom den ned i resten af kokosmælken. Varm blandingen i mikroovnen eller på en pande, indtil husblassen er helt opløst. Hæld blandingen ned i smoothie-massen og bagefter over i bageformen. Sæt blandingen i køleskabet i 4-5 timer, indtil den er fast.
  4. Tag forsigtigt kagen ud af formen og løft den over på et serveringsfad. Pynt kagen med jordbær og mynteblade.

Næringsværdi per portion

222 kcal
933 kJ
5.5 Protein i g
33 Kulhydrater i g
8 Fedt i g
33 kcal besparelse i sukker