Roulade med matcha og jordbær
30 min.
130 kcal
SteviaSweet Drys-Let
Ingredienser til 12 - 15 portioner
Til kagen
4 |
æg |
1 1/2 dl |
SteviaSweet Drys-Let |
3/4 dl |
kartoffelmel |
3/4 dl |
hvedemel |
1 tsk |
bagepulver |
2 tsk |
matcha-tepulver |
Til fyldet
Tilbage
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 200 °C.
Pisk æggene og
SteviaSweet Drys-Let sammen. Bland de tørre ingredienser sammen, sigt dem ind i blandingen og bland omhyggeligt. Hæld dejen på en bageplade, der er dækket med bagepapir, og bag i 8
- 10 minutter. Vend kagen ud på et nyt stykke bagepapir og fjern bagepapiret fra bagningen. Lad den køle af i et par minutter.
Pisk fløden. Tilsæt kvark,
SteviaSweet Drys-Let og jordbærskiver. Spred fyldet ud på den afkølede kage og rul den sammen med bagepapiret. Lad rouladen stå i køleskabet mindst en time før servering.
Næringsværdi per portion
130 |
kcal |
544 |
kJ |
4 |
Protein i g |
8 |
Kulhydrater i g |
9 |
Fedt i g |