Roulade med matcha og jordbær

Roulade med matcha og jordbær
30 min.
130 kcal
SteviaSweet Drys-Let



Ingredienser til 12 - 15 portioner

Til kagen
4 æg
1 1/2 dl SteviaSweet Drys-Let
3/4 dl kartoffelmel
3/4 dl hvedemel
1 tsk bagepulver
2 tsk matcha-tepulver

Til fyldet
1 1/2 dl fløde
200 g kvark
3 spsk SteviaSweet Drys-Let
200 g jordbær i skiver
Tilbage

Fremgangsmåde 


Forvarm ovnen til 200 °C.

Pisk æggene og SteviaSweet Drys-Let sammen. Bland de tørre ingredienser sammen, sigt dem ind i blandingen og bland omhyggeligt. Hæld dejen på en bageplade, der er dækket med bagepapir, og bag i 8
- 10 minutter. Vend kagen ud på et nyt stykke bagepapir og fjern bagepapiret fra bagningen. Lad den køle af i et par minutter.

Pisk fløden. Tilsæt kvark, SteviaSweet Drys-Let og jordbærskiver. Spred fyldet ud på den afkølede kage og rul den sammen med bagepapiret. Lad rouladen stå i køleskabet mindst en time før servering.
Næringsværdi per portion
130 kcal
544 kJ
4 g Protein
8 g Kulhydrater
9 g Fedt