Rhabarber og mandel muffins (Vegansk)
30 min.
227 kcal
SteviaSweet Drys-Let
Ingredienser til 8 portioner
Muffins
1 dl |
rabarber |
2½ dl |
hvedemel |
1 dl |
SteviaSweet Drys-Let |
2 tsk |
bagepulver |
1/2 tsk |
stødt kanel |
1/2 dl |
hakkede mandler |
1 1/2 dl |
havremælk |
1/2 dl |
rapsolie |
Topping
1 dl |
mandelflager |
1/2 dl |
SteviaSweet Drys-Let |
50 g |
margarine |
1 tsk |
havremælk |
1/2 tsk |
stødt vanilje |
1 tsk |
hvedemel |
Tilbage
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 200 °C.
Skær rabarberne i små tern. Bland de tørre ingredienser og tilsæt rabarternene. Bland havregryn med olien og hæld det i dejen. Fold dejen forsigtigt for at blande det. Hæld dejen i muffinforme eller en muffinplade og bag i midten af ovnen i 10 minutter. I mellemtiden forberedes topping.
Tilsæt ingredienserne til topping, bortset fra hvedemelet i en lille gryde og bland blandingen forsigtigt, indtil margarinen smelter og bring blandingen i kog. Drys hvedemelet i, og bland toppingen, til den er glat.
Tag muffins ud af ovnen, smør toppingen på og fortsæt bagningen i 5 - 8 minutter eller indtil muffins er blevet gyldenbrune.
Næringsværdi per portion
227 |
kcal |
953 |
kJ |
5 |
Protein i g |
18 |
Kulhydrater i g |
15 |
Fedt i g |