Rhabarber og mandel muffins (Vegansk)

30 min.
227 kcal
SteviaSweet Drys-Let

Muffins har mange ansigter og er ideelle til mennesker med idealer. Er du veganer? Vis hvem du er ved hjælp af rabarber og mandler.

Næringsværdi Per portion

227
kcal
953
kj
5
Protein
18
Kulhydrater
15
Fedt
NULL
Sparede sukkerkalorier

Fremgangsmåde

Forvarm ovnen til 200 °C.

Skær rabarberne i små tern. Bland de tørre ingredienser og tilsæt rabarternene. Bland havregryn med olien og hæld det i dejen. Fold dejen forsigtigt for at blande det. Hæld dejen i muffinforme eller en muffinplade og bag i midten af ovnen i 10 minutter. I mellemtiden forberedes topping.
 
Tilsæt ingredienserne til topping, bortset fra hvedemelet i en lille gryde og bland blandingen forsigtigt, indtil margarinen smelter og bring blandingen i kog. Drys hvedemelet i, og bland toppingen, til den er glat.
 
Tag muffins ud af ovnen, smør toppingen på og fortsæt bagningen i 5 – 8 minutter eller indtil muffins er blevet gyldenbrune.

Back

Ingredienser til 8portioner

Muffins

1 dl rabarber
2½ dl hvedemel
1 dl SteviaSweet Drys-Let​
2 tsk bagepulver
1/2 tsk stødt kanel
1/2 dl hakkede mandler
1 1/2 dl havremælk
1/2 dl rapsolie

Topping

1 dl mandelflager
1/2 dl SteviaSweet Drys-Let
50 g margarine
1 tsk havremælk
1/2 tsk stødt vanilje
1 tsk hvedemel
Back