 
        Pund-til-pund-kage med birkes og hindbær
Bliv inspireret af vores lækre sukkerfrie SteviaSweet opskrifter, og nyd dine yndlingsretter uden overflødige kalorier!
Næringsværdi Per portion
380
              kcal
            1596
              kj
            8.5
              Protein
            22
              Kulhydrater
            29
              Fedt
            NULL
              Sparede sukkerkalorier
            Fremgangsmåde uden sukker
- Forvarm ovnen til 175 °C.
- Smør en bageplade (1,2 l) med smør. Pisk smøret og SteviaSweet Crystal sammen. Fortsæt med at blande, indtil sødemidlet er delvist opløst. Tilføj æg og bland grundigt. Bland de tørre ingredienser og appelsinskal, og bland blandingen sammen med væskerne.
- Hæld dejen i en bageplade og bag den i ca. 1 time. Test om kagen er gennembagt med en tandstik. Hvis kagen bliver for mørk, sænkes varmen til 150 °C. Lad kagen køle af før servering.
- Pisk flødeost og SteviaSweet Crystal i en luftig blanding og spred det ovenpå kagen lige før serveringen. Pynt med friske hindbær og mynte.
Ingredienser til 8 - 10 portioner
| 200 g | blødt smør | 
| 2 dl | SteviaSweet Crystal | 
| 2 | æg | 
| 1 | revet skal fra 1 appelsin | 
| 1 dl | appelsinsaft | 
| 1 dl | mælk | 
| 4 dl | hvedemel | 
| 1 dl | mandelmel | 
| 2 tsk | bagepulver | 
| 1/2 dl | birkes | 
Serveres med
| 200 g | flødeost | 
| 1 tsk | SteviaSweet Crystal | 
| 200 g | friske hindbær | 
| Mynte |