Passionsfrugt og mango-mousse uden sukker

Passionsfrugt og mango-mousse uden sukker
15 Min.
279 kcal
SteviaSweet Crystal



Ingredienser til 6 portioner

100 g pureret mango
100 g Digestive kiks, fuldkorn
200 g græsk yoghurt, 0 % fedt
200 g flødeost, naturel
3 spsk SteviaSweet Crystal
1/2 tsk vaniljepulver
2 passionsfrugter
1 dl piskefløde (38 %)

Til servering
3 passionsfrugter
50 g pureret mango
1 spsk SteviaSweet Crystal
Tilbage

Fremgangsmåde uden sukker

 
  1. 100 g pureret mango fryses ned i små portioner i en isterningebakke 6 timer før desserten tilberedes eller dagen før. Kom kiksene i en pose og knus dem med en grydeske eller en kagerulle.
  2. Rør yoghurt, flødeost, SteviaSweet Crystal og vanilje sammen i en skål og pisk det til en jævn masse med håndmikseren. Skær passionsfrugterne igennem, tag frugtkødet ud og kom det ned i flødeostmassen. Herefter tilsættes fløden. Pisk massen, indtil den begynder at skumme let. Kom massen i en sprøjtepose.
  3. Fordel kiksekrummerne i 6 portionsglas. Kom en mango-isterning i hvert af glassene. Sprøjt passionsfrugt-moussen ned i glasset, så mango-isterningen er helt dækket. Lad glassene stå i køleskabet i ca. 1 time, så mango-isterningerne smelter lidt.
  4. Skær de resterende passionsfrugter igennem og kom frugtkødet op i en skål. Tilsæt de purerede mangofrugter og SteviaSweet Crystal. Rør det hele sammen til en ensartet masse. Lige inden servering pyntes moussen med blandingen.

Næringsværdi per portion

279 kcal
1174 kJ
6.5 Protein i g
18 Kulhydrater i g
20.5 Fedt i g
81 kcal besparelse i sukker