Panna cotta med choklade

Panna cotta med choklade
10 min.
355 kcal
SteviaSweet Flydende



Ingredienser til 4 portioner

1 blade husblas (3 g)
2 1/2 dl piskefløde
1 dl mælk
1 tsk SteviaSweet Flydende
100 g mørk (sukkerfri) chokolade

Serveres med
  Chokoladeflager eller kakaopulver
Tilbage

Fremgangsmåde 


Opblød husblasbladene i koldt vand i 5 minutter. Kog fløden og mælken i en gryde. Tilsæt chokolade og SteviaSweet Flydende. Klem det overskydende vand fra husblasbladene og tilsæt den til blandingen. Blendes, indtil der ikke er klumper.

Del blandingen op i skåle og dæk til med film. Lad den trække i køleskabet i mindst 4 timer eller natten over.
Pynt med chokoladeflager eller kakaopulver.

Næringsværdi per portion

355 kcal
1491 kJ
4 Protein i g
16.5 Kulhydrater i g
31 Fedt i g