Tarte tatin med päron

Tarte tatin med päron
20 min.
193 kcal
SteviaSweet Drys-Let



Ingredienser til 6 portioner

200 g butterdej
2 store pærer
2 spsk smør
1/2 tsk stødt ingefær
1 tsk stødt kanel
1/2 dl SteviaSweet Drys-Let
Tilbage

Fremgangsmåde 


Lad dejen blive blød. Forvarm ovnen til 225 °C.

Skræl pærerne og skær dem i både. Smelt smørret på en ovnfast pande med tyk bund (Ø 22 cm). Tilsæt ingefær og kanel. Læg pærebådene vifteformet på panden. Opvarm panden og brun pærerne i ca. 10 minutter. Strø SteviaSweet Drys-Let hen over pærerne.
 
Læg dejen på en overflade drysset med mel og rul den ud til en cirkel, som er stor nok til at dække pærerne. Læg dejen på pærerne og tryk den let ned. Bag den på midterste skinne i ca. 30-40 minutter, indtil dejen er gylden og hævet. Tag panden ud af ovnen og lad den køle af i nogle minutter. Løsn tærten af pandekanten ved hjælp af en spartel. 

Læg en stor tallerken ovenpå panden og hæld tærten over på tallerknen i en hurtig håndevending.

Næringsværdi per portion

193 kcal
809 kJ
2 Protein i g
18 Kulhydrater i g
13 Fedt i g