Orange crème brûlée

20 min.
322 kcal
SteviaSweet Drys-Let

Franske kokke ved, hvordan man laver den – den klassiske Crème Brûlée – og nu kan du gøre den endnu bedre: raffineret med appelsiner. Lige til at smelte af.

Næringsværdi Per portion

322
kcal
1351
kj
6
Protein
16
Kulhydrater
31
Fedt
NULL
Sparede sukkerkalorier

Fremgangsmåde uden sukker

  1. Hæld fløden, mælken og SteviaSweet Drys-Let i en gryde. Blandingen koges op og skal afkøle et øjeblik.
  2. Pisk æggeblommerne godt sammen og tilsæt revet appelsinskræl. Gem resten af frugten til pynt. Hæld langsomt sødmælken i æggeblommerne, mens der samtidigt røres rundt.
  3. Hæld blandingen i ovnfaste Ramekin skåle, og bag dem ved 95 °C i 50-60 minutter, eller indtil blandingen har sat sig. Lad afkøle i et par timer eller natten over i et køleskab.
  4. Dekorér Crème brûléen lige før servering. Drys SteviaSweet Drys-Let på overfladen og gør det sprødt med en køkkengasbrænder. Fjern skindet fra appelsinstykkerne og læg dem på brûléen sammen med friske mynteblade
Back

Ingredienser til 6 portioner

4 dl fløde (38 %)
1 dl mælk
10 g SteviaSweet Drys-Let
6 æggeblommer
1 appelsinskræl

Serveres med

Frugtkød fra 2 appelsiner
Frisk mynte eller citronmelisse
SteviaSweet Drys-Let
Back