Muffins med spinat og banan uden sukker
15 min.
118 kcal
SteviaSweet Crystal
Ingredienser til 15 små muffins
50 g |
frisk spinat |
1/2 dl |
rapsolie |
1 1/2 dl |
mælk |
1 |
banan |
3/4 dl |
SteviaSweet Crystal |
2 |
æg |
4 dl |
hvedemel |
1/2 dl |
kartoffelmel |
2 tsk |
bagepulver |
1/4 tsk |
salt |
Tilbage
Fremgangsmåde uden sukker
- Opvarm ovnen til 200 °C.
- Skyl spinaten og lad den dryppe af. Kom spinatblade, rapsolie, mælk, banan, SteviaSweet Crystal og æg op i en blender og blend det hele til en smidig masse.
- Bland mel, bagepulver og salt sammen i en skål. Til sidst sigtes melblandingen i spinatskummet og vendes rundt.
- Rør rundt i dejen, indtil den har en ensartet konsistens.
- Sæt små faste muffinsforme med høj kant på en bageplade. Fordel dejen i de små forme.
- Bages i ovnen i 15-18 minutter, eller indtil de små muffins er færdige.
Næringsværdi per portion
118 |
kcal |
496 |
kJ |
3.5 |
Protein i g |
16.5 |
Kulhydrater i g |
4.5 |
Fedt i g |
19 |
kcal besparelse i sukker |