Muffins med spinat og banan uden sukker

Muffins med spinat og banan uden sukker
15 min.
118 kcal
SteviaSweet Crystal



Ingredienser til 15 små muffins

 
50 g frisk spinat
1/2 dl rapsolie
1 1/2 dl mælk
1 banan
3/4 dl SteviaSweet Crystal
2 æg
4 dl hvedemel
1/2 dl kartoffelmel
2 tsk bagepulver
1/4 tsk salt
Tilbage

Fremgangsmåde uden sukker

 
  1. Opvarm ovnen til 200 °C.
  2. Skyl spinaten og lad den dryppe af. Kom spinatblade, rapsolie, mælk, banan, SteviaSweet Crystal og æg op i en blender og blend det hele til en smidig masse.
  3. Bland mel, bagepulver og salt sammen i en skål. Til sidst sigtes melblandingen i spinatskummet og vendes rundt.
  4. Rør rundt i dejen, indtil den har en ensartet konsistens.
  5. Sæt små faste muffinsforme med høj kant på en bageplade. Fordel dejen i de små forme.
  6. Bages i ovnen i 15-18 minutter, eller indtil de små muffins er færdige.

Næringsværdi per portion

118 kcal
496 kJ
3.5 Protein i g
16.5 Kulhydrater i g
4.5 Fedt i g
19 kcal besparelse i sukker