Muffins med spinat og banan uden sukker

15 min.
118 kcal
SteviaSweet Crystal

Lækre, grønne, sunde og velsmagende muffins med spinat & bananer: Til en vellykket fejring af St. Patrick's Day. Eller bare sådan.

Næringsværdi Per portion

118
kcal
496
kj
3.5
Protein
16.5
Kulhydrater
4.5
Fedt
19
Sparede sukkerkalorier

Fremgangsmåde uden sukker

 

  1. Opvarm ovnen til 200 °C.
  2. Skyl spinaten og lad den dryppe af. Kom spinatblade, rapsolie, mælk, banan, SteviaSweet Crystal og æg op i en blender og blend det hele til en smidig masse.
  3. Bland mel, bagepulver og salt sammen i en skål. Til sidst sigtes melblandingen i spinatskummet og vendes rundt.
  4. Rør rundt i dejen, indtil den har en ensartet konsistens.
  5. Sæt små faste muffinsforme med høj kant på en bageplade. Fordel dejen i de små forme.
  6. Bages i ovnen i 15-18 minutter, eller indtil de små muffins er færdige.
Back

Ingredienser til 15 små muffins

 

50 g frisk spinat
1/2 dl rapsolie
1 1/2 dl mælk
1 banan
3/4 dl SteviaSweet Crystal
2 æg
4 dl hvedemel
1/2 dl kartoffelmel
2 tsk bagepulver
1/4 tsk salt
Back