Fremgangsmåde
Ovnen opvarmes til 175 °C.
Smelt smørret, bland de tørre ingredienser sammen, skræl rødbederne og riv dem godt på rivejernet. Rør
SteviaSweet Drys-Let, revet rødbede og æg sammen med smørret. Til sidst, tilsæt de tørre ingredienser og rør dejen sammen, indtil den er jævn. Fyld dejen i muffinsformene med en ske eller sprøjtepose. Bages midt i ovnen i ca. 10 - 12 minutter. Hvis du laver store muffins, skal du øge bagetiden. Lad muffinsene køle af.
Smelt chokoladen på lav effekt i mikrobølgeovnen eller over et vandbad. Pisk det stuetempererede smør og tilsæt kakaopulver og
SteviaSweet Drys-Let. Pisk grundigt. Hæld den smeltede, delvist afkølede chokolade i blandingen. Til sidst, tilsæt den kolde creme langsomt og rør sammen til en jævn masse. Dekorér muffinsene med glasur, kakao- og chokoladepulver.
Du kan også servere muffinsene uden glasur.
Næringsværdi per portion
355 |
kcal |
1493 |
kJ |
5 |
Protein i g |
17 |
Kulhydrater i g |
30 |
Fedt i g |