Mango- og passionsfrugtmousse med havregrynscrumble

Mango- og passionsfrugtmousse med havregrynscrumble
15 min.
215 kcal
SteviaSweet Drys-Let



Ingredienser til 4 portioner

 
1 dl piskefløde 38 %
2 spsk SteviaSweet Drys-Let 
1/4 tsk vaniljepulver
1 1/2 dl tyrkisk yoghurt

Crumble
2 spsk malede mandler
1/2 dl havregryn
1/2 spsk rapsolie
1/2 spsk SteviaSweet Drys-Let
1/4 tsk vaniljepulver

Til servering
2   passionsfrugter
200 g mango
Tilbage

Fremgangsmåde  


Først tilberedes crumblen. Hæld ingredienserne til crumblen på en pande og rør rundt på den varme pande, indtil mandler og havregryn er blevet let sprøde og brune på overfladen.

Skær passionsfrugterne igennem og tag frugtkødet ud. Skær et par skiver af mangoen, som gemmes til pynt, og skær resten i små tern.

Pisk fløde, SteviaSweet Drys-Let og vanilje sammen. Tilsæt yoghurt og mangotern og rør rundt, indtil du har en jævn masse. Anret moussen i små portionsskåle eller glas og pynt med passionsfrugt, havregrynscrumble og mango. Spises med det samme.

Næringsværdi per portion

215 kcal
903 kJ
4.5 Protein i g
17 Kulhydrater i g
14.5 Fedt i g