Mandel- og chokoladefudge (vegan)

Mandel- og chokoladefudge (vegan)
15 min.
52 kcal
SteviaSweet Flydende



Ingredienser til 15 portioner

1 stor banan
50 g peanutbutter
30 g kokosolie
1/4 tsk vaniljepulver
1 (med lille top) spsk kakaopulver
1 drys salt
1 tsk SteviaSweet Flydende
50 g malede mandler
Tilbage

Fremgangsmåde  


Smelt kokosolien. Kom alle ingredienserne undtagen de malede mandler i en røreskål. Blend det hele til en glat masse. Tilsæt de malede mandler. Beklæd en lille franskbrødsform (10x15 cm) med husholdningsfilm og hæld massen i. Stil formen på køl i ca. 1 time.

Fudgen skæres i mindre stykker og opbevares i køleskabet. Kan evt. pyntes med kakaopulver.
Næringsværdi per portion
52 kcal
217 kJ
1.5 g Protein
2.5 g Kulhydrater
4 g Fedt