Let påske pasha

Let påske pasha
15 min.
350 kcal
SteviaSweet Crystal



Ingredienser til 6 portioner

250 g kvark
1/2 dl SteviaSweet Drys-Let
1/2 tsk vaniljepulver
1 tsk revet citronskal
2 tsk citronsaft
1/2 dl korender
1/2 dl finthakkede mandler
50 g tørrende abrikoser
2 dl fløde (38 %)
Tilbage

Fremgangsmåde 


Skær abrikoserne i små tern. Pisk fløden til flødeskum. Rør ingredienserne sammen med kvark. Tilsæt til sidst flødeskummet og rør rundt, indtil du har en jævn masse.
 
Hæld blandingen igennem et filter eller et kaffefilter beklædt med gaze eller en si. Dæk skålen til, sæt den i køleskabet og lad den dryppe af natten over. Hæld pashaen over på et serveringsfad og pynt med finthakkede mandler.
Næringsværdi per portion
350 kcal
1472 kJ
12.5 g Protein
20 g Kulhydrater
24.5 g Fedt