Kirsebær med luftig chokoladesauce

20 min.
169 kcal
SteviaSweet Crystal

Bliv inspireret af vores lækre sukkerfrie SteviaSweet opskrifter, og nyd dine yndlingsretter uden overflødige kalorier!

Næringsværdi Per portion

169
kcal
706
kj
2
Protein
17
Kulhydrater
5
Fedt
NULL
Sparede sukkerkalorier

Fremgangsmåde uden sukker

  1. Bland kirsebær, SteviaSweet Crystal, vin og vaniljesukker i en skål. Stil skålen i køleskabet i to timer.
  2. Bland SteviaSweet Crystal, kakaopulver og vin til saucen. Pisk fløden til blødt skum og bland det sammen med kakaopulveret. Fordel kirsebærrene med saften i små dessertskåle.
  3. Hæld saucen over kirsebærrene lige før serveringen, eller server den separat.
Back

Ingredienser til 4 portioner

400 g friske kirsebær uden sten
2 spsk SteviaSweet Crystal
1 dl sød vin, f.eks. Marsala
1 tsk vaniljesukker

Sauce

1/2 spsk SteviaSweet Crystal
1 spsk kakaopulver
1 spsk vin
1dl fløde

 

Back