Kager med peanutbutter og chokolade
20 min.
136 kcal
SteviaSweet Drys-Let
Ingredienser til 20 stykker
150 g |
dadler |
50 g |
rosiner |
1 1/2 dl |
usødet peanutbutter |
1 1/2 dl |
havregryn |
1/2 dl |
SteviaSweet Drys-Let |
1/2 dl |
kokosolie |
Serveres med
25g |
mørk (sukkerfri) chokolade |
Tilbage
Fremgangsmåde
Hæld alle ingredienser i en foodprocessor og blend, indtil dejen er fri for klumper. Rul dejen til små kugler og lad den stå et køligt sted i et par timer.
Smelt chokoladen i mikrobølgeovnen. Dup den oven på kagerne med en ske og lad den størkne. Opbevares på køl.
Næringsværdi per portion
136 |
kcal |
573 |
kJ |
3 |
Protein i g |
11.5 |
Kulhydrater i g |
8.5 |
Fedt i g |