Julecookies med hasselnødder uden sukker

Julecookies med hasselnødder uden sukker
15 min.
88 kcal
SteviaSweet Drys-Let



Ingredienser til 32 portioner

200 g smør
1 1/2 dl SteviaSweet Drys-Let
1 æg
3 dl hvidt mel
1/2 dl malede hasselnødder
1 tsk bagepulver
1 1/2 tsk stødt kanel
1/4 tsk stødt ingefær
1/4 tsk stødt nellike

Til servering
32 hasselnødder
Tilbage

Fremgangsmåde  

Pisk smørret luftigt. Tilsæt ægget, som har stuetemperatur, og pisk det godt. Bland malede hasselnødder, bagepulver og krydderier i og vend det forsigtigt i den luftige masse. Lad dejen hvile på køl i ca. 30 minutter.

Opvarm ovnen til 175 °C.

Del dejen i to og rul dem ud til to pølser. Skær hver dejpølse i 16 lige store stykker. Form stykkerne til kugler. Læg kuglerne på en bageplade beklædt med bagepapir og giv dem et let tryk, så de bliver flade. Tryk en hel hasselnød ned i midten af hver kugle.

Bages på midterste rille i ovnen i ca. 12-15 minutter.

Næringsværdi per portion

88 kcal
372 kJ
1.5 Protein i g
5 Kulhydrater i g
7 Fedt i g
19 kcal besparelse i sukker