Julecookies med hasselnødder uden sukker
15 min.
88 kcal
SteviaSweet Drys-Let
Ingredienser til 32 portioner
200 g |
smør |
1 1/2 dl |
SteviaSweet Drys-Let |
1 |
æg |
3 dl |
hvidt mel |
1/2 dl |
malede hasselnødder |
1 tsk |
bagepulver |
1 1/2 tsk |
stødt kanel |
1/4 tsk |
stødt ingefær |
1/4 tsk |
stødt nellike |
Til servering
Tilbage
Fremgangsmåde
Pisk smørret luftigt. Tilsæt ægget, som har stuetemperatur, og pisk det godt. Bland malede hasselnødder, bagepulver og krydderier i og vend det forsigtigt i den luftige masse. Lad dejen hvile på køl i ca. 30 minutter.
Opvarm ovnen til 175 °C.
Del dejen i to og rul dem ud til to pølser. Skær hver dejpølse i 16 lige store stykker. Form stykkerne til kugler. Læg kuglerne på en bageplade beklædt med bagepapir og giv dem et let tryk, så de bliver flade. Tryk en hel hasselnød ned i midten af hver kugle.
Bages på midterste rille i ovnen i ca. 12-15 minutter.
Næringsværdi per portion
88 |
kcal |
372 |
kJ |
1.5 |
Protein i g |
5 |
Kulhydrater i g |
7 |
Fedt i g |
19 |
kcal besparelse i sukker |