Hurtig vietnamesisk pho-suppe
45 min.
165 kcal
SteviaSweet Flydende
Ingredienser til 4 portioner
1 l |
bouillon med lavt saltindhold |
2 |
fed hvidløg |
1 |
kanelstang |
2 |
stjerneanis |
2 |
sorte peberkorn |
1 1/2 spsk |
fiskesauce |
1/2 tsk |
SteviaSweet Flydende |
200 g |
oksekød |
100 g |
risnudler |
Serveres med
|
forårsløg |
|
Frisk chili |
|
Frisk koriander, basilikum og mynte |
|
Limeskiver |
Tilbage
Fremgangsmåde
Kog bouillon og tilsæt hvidløg, kanelstænger, stjerneanis og peberkorn. Lad bouillonen koge i en halv time og krydder den med fiskesaucen og
SteviaSweet Liquid. Skær oksekødet i små skiver. Hæld oksekødet i bouillonen og kog det i et par minutter. Kog risnudlerne separat efter anvisningerne. Fjern oksekødet fra bouillon og læg det i skåle med nudler og varm bouillon. Serveres med forårsløg, chili, urter og lime.
Næringsværdi per portion
165 |
kcal |
693 |
kJ |
14 |
g Protein |
20 |
g Kulhydrater |
3 |
g Fedt |