Hjemmelavet pickles uden sukker (vegan)

Hjemmelavet pickles uden sukker (vegan)
20 min.
70 kcal
SteviaSweet Crystal

Ingredienser til 2 portioner


Spicy grøntsagspickles
50 g agurk
50 g gulerod
50 g blomkål
1 lille rødløg

Fond
1 dl vand
1/2 dl risvinseddike
1 spsk SteviaSweet Crystal
1/2 chili
2 fed hvidløg

Syltede tomater
 200 g kleine Cocktail- bzw. Kirschtomaten

Fond
1/2 dl små cocktail- eller cherrytomater
1/2 dl vand
1/2 spsk SteviaSweet Crystal
1/2 tsk salt
1 fed hvidløg
1/2 revet citronskal fra en citron
5 kviste frisk timian
Tilbage

Fremgangsmåde uden sukker

 
  1. Skræl agurk, gulerod og løg. Skær grøntsagerne i tynde strimler. Del blomkålen i små buketter og bland grøntsagerne i en skål. Stik små huller i tomaterne. Læg tomaterne i et separat fad.
  2. Kom ingredienserne inkl. SteviaSweet Crystal til din grøntsagspickles-fond på panden. Tilsæt chili og hvidløg. Det samme gælder for ingredienserne til tomatfonden. Giv begge fonds et opkog og hæld de varme fonds ned i grøntsags-/ tomatfadet.
  3. Lad picklesblandingen køle af og lad den trække på et svalt sted i en time eller indtil næste dag. Serveres til grillmad, toast, salat eller bowls.

Næringsværdi per portion

70 kcal
294 kJ
3 Protein i g
11.5 Kulhydrater i g
0.5 Fedt i g
91 kcal besparelse i sukker