Hjemmelavet chokolade uden sukker (vegansk)

Hjemmelavet chokolade uden sukker (vegansk)
15 min.
1503 kcal
SteviaSweet Flydende



Ingredienser til 1 portion

 
100 g kakaosmør
1/2 dl kakaopulver uden sukker
1 tsk SteviaSweet Flydende
1/2 tsk stødt vanilje
1 knivspids sea salt
1 dl chopped hazelnuts
3/4 dl pistachios
2 spsk freeze-dried berries (e.g. raspberries)
Tilbage

Fremgangsmåde uden sukker

 
  1. Bunden af en springform (Ø20 cm) beklædes med bagepapir.
  2. Kakaosmørret smeltes på en pande ved lav varme.
  3. Tilsæt kakaopulver, SteviaSweet Flydende, stødt vanilje og salt. Rør det hele sammen til en ensartet masse.
  4. Hak pistacienødderne og kom dem ned i kakaosmørret sammen med de hakkede hasselnødder.
  5. Hæld chokoladeblandingen op i formen og fordel de frysetørrede bær ovenpå.
  6. Lad det køle af ved ca. +15 grader. Hvis du stiller chokoladen i køleskabet, bliver den grå på overfladen. Opbevares køligt.

Næringsværdi per portion

1503 kcal
6312 kJ
24.5 Protein i g
23.5 Kulhydrater i g
158.5 Fedt i g
122 kcal besparelse i sukker