Hindbærmuffins

Hindbærmuffins
75 min.
207 kcal
SteviaSweet Crystal



Ingredienser til 8 portioner

250 g hindbær (frosne, skal ikke optøs forinden)
250 g mel
2 tsk bagepulver
1 æg
70 g SteviaSweet Crystal
60 g blød smør
2 1/2 dl mælk
  papirforme (til muffin-formen)
Tilbage

Fremgangsmåde 

Til muffinbageform med papirforme. Du får ca. 8 stykker 

Æg, SteviaSweet Crystal og blødt smør blandes og piskes til skum. Mel og bagepulver blandes og røres skiftevis med mælk i skummassen.
Dejen skal være tilstrækkelig flydende til at den kan fyldes i formene. Til sidst vendes de frosne hindbær forsigtigt i, således at deres farve ikke smitter af på dejen og bærrene ikke smuldrer. Papirforme placeres i en muffinbageform og dejen fyldes i.
Bages i forvarmet ovn: 20-30 minutter ved 200 °C midt i ovnen, indtil kagerne har en gyldenbrun farve.

Næringsværdi per portion

207 kcal
865 kJ
6.3 Protein i g
25.5 Kulhydrater i g
8.6 Fedt i g