Hindbær-hvedebar (vegan)

Hindbær-hvedebar (vegan)
15 min.
160 kcal
SteviaSweet Crystal



Ingredienser til 14 portioner

200 g Cashewkerner
50 g Kokosmel
3 (250 g) modne bananer
100 g tørrede dadler
1/2 tsk malet vanilje
1/2 tsk Bagepulver
2 tsk SteviaSweet Crystal
125 g Hindbær
20 g Havregryn
Tilbage

Fremgangsmåde 


Opvarm ovnen til 200 °C. Læg bagepapir i en lille ovnform (20 x 30 cm). Hæld alle ingredienser på nær hindbær og havregryn i skålen af en køkkenmaskine og purér til en ensartet masse. Bland forsigtigt hindbærene i. Hæld blandingen i formen og tryk havregrynene fast på overfladen. Bag i ovnen i 20-25 minutter eller indtil havregrynene er gyldenbrune.
 
Sæt barrene på køl i køleskabet, inden de skæres.
Næringsværdi per portion
160 kcal
672 kJ
6 g Protein
18 g Kulhydrater
9 g Fedt