Grillspyd med Halloumi ost og asparges
15 min.
281 kcal
SteviaSweet Flydende
Ingredienser til 4 portioner
500 g |
friske grønne asparges |
250 g |
Halloumi-ost |
Dip
2 spsk |
appelsinjuice |
1 tsk |
revet appelsinskal |
1 spsk |
hvidvinseddike |
2 spsk |
olivenolie |
1/4 tsk |
salt |
friskkværnet |
sort peber |
10 dråber |
SteviaSweet Flydende |
Serveres med
|
Opblødte træspyd |
|
små salater eller karse |
Tilbage
Fremgangsmåde
Halloumi-osten blødes op i koldt vand. (Det reducerer indholdet af salt i osten).
Skær de træagtige ender af på aspargesen. Skær aspargesstænglerne i halve. Bring vand tilsat salt i kog i en pande og kog aspargesene i nogle minutter. Hæld kogevandet fra og skyl aspargesene kort i iskoldt vand.
Lad halloumien dryppe af og skær den i 8 lige store strimler. Sæt 2 halloumiskiver og 6 aspargesstykker på hvert spyd. Bland alle ingredienser sammen til dip'en.
Gril halloumi-asparges-spydene i ca. 2-3 minutter på begge sider, indtil osten er varm. Anret spydene på tallerkner og fordel appelsindip'en over. Pynt med salat eller karse.
Næringsværdi per portion
281 |
kcal |
1179 |
kJ |
17 |
Protein i g |
6 |
Kulhydrater i g |
21 |
Fedt i g |