Grillspyd med Halloumi ost og asparges

Grillspyd med Halloumi ost og asparges
15 min.
281 kcal
SteviaSweet Flydende



Ingredienser til 4 portioner

500 g friske grønne asparges
250 g Halloumi-ost

Dip
2 spsk appelsinjuice
1 tsk revet appelsinskal
1 spsk hvidvinseddike
2 spsk olivenolie
1/4 tsk salt
friskkværnet sort peber
10 dråber SteviaSweet Flydende

Serveres med
  Opblødte træspyd
  små salater eller karse
Tilbage

Fremgangsmåde 


Halloumi-osten blødes op i koldt vand. (Det reducerer indholdet af salt i osten).
 
Skær de træagtige ender af på aspargesen. Skær aspargesstænglerne i halve. Bring vand tilsat salt i kog i en pande og kog aspargesene i nogle minutter. Hæld kogevandet fra og skyl aspargesene kort i iskoldt vand.
Lad halloumien dryppe af og skær den i 8 lige store strimler. Sæt 2 halloumiskiver og 6 aspargesstykker på hvert spyd. Bland alle ingredienser sammen til dip'en.
 
Gril halloumi-asparges-spydene i ca. 2-3 minutter på begge sider, indtil osten er varm. Anret spydene på tallerkner og fordel appelsindip'en over. Pynt med salat eller karse.
Næringsværdi per portion
281 kcal
1179 kJ
17 g Protein
6 g Kulhydrater
21 g Fedt