Gazpacho af vandmelon og tomatsalsa (vegansk)

Gazpacho af vandmelon og tomatsalsa (vegansk)
75 min.
95 kcal
SteviaSweet Flydende



Ingredienser til 4 portioner

Gazpacho
400 g modne tomater
400 g vandmelon (uden skal)
1/2  agurk
1 fed hvidløg
1 spsk rødvinseddike
1/2 tsk chiliflager
1 tsk salt
10 dråber SteviaSweet Flydende

Tomatsalsa
200 g perle- eller cherrytomater
2 forårsløg
1/2  limeskal revet  
1 spsk limesaft
1 spsk olivenolie
1/2 tsk salt
3 dråber SteviaSweet Flydende
  frisk basilikum
Tilbage

Fremgangsmåde


Skær tomaterne midt over og fjern stilkene. Skær agurken og vandmelonen i små stykker. Læg stykkerne og alle gazpacho-ingredienserne i en blender og purér dem jævn. Lad gazpachoen afkøle i køleskabet en time før servering.
 
Skær forårsløg i tynde ringe. Skær tomaterne midt over. Riv limeskal og pres saften ud over tomaterne. Bland alle salsa-ingredienserne sammen og lad salsaen trække 15 minutter før servering.
 
Anret den kolde gazpacho i portioner i serveringsskåle. Pynt med tomatsalsa og friske basilikumblade.
Næringsværdi per portion
95 kcal
399 kJ
2 g Protein
14 g Kulhydrater
3 g Fedt