Fremgangsmåde
Bland smør,
SteviaSweet Crystal og æggeblomme sammen og arbejd gradvist melet ind i blandingen. Tilsæt om nødvendigt vand, så der opnås en blød, men ikke klistret dej. Fordel tærtedejen i en lav 23 cm form. Køl indtil den skal bruges.
Forvarm ovnen til 190 °C.
Skræl æblerne og skær dem i tynde skiver. Fordel æbleskiverne over dejen så de overlapper hinanden. Drys
SteviaSweet Crystal henover æblerne og læg så et nyt lag æbler. Fortsæt med at lægge nye lag og drys SteviaSweet, til der ikke er flere æbler. Bag herefter tærten i 30 - 40 minutter indtil æblerne er gyldenbrune og dejen er bagt. Lad tærten køle lidt af og pensel overfladen med abrikosmarmeladen.
Næringsværdi per portion
140 |
kcal |
585 |
kJ |
25 |
Kulhydrater i g |
4 |
Fedt i g |