Figen- og hindbærbellini

Figen- og hindbærbellini
15 min.
147 kcal
SteviaSweet Crystal



Ingredienser til 2 portioner

Figenpuré
3 tsk friske figner
1/2 dl hindbær
1 tsk SteviaSweet Crystal
2 spsk varmt vand

Drik
8 cl figen-/hindbærpuré
20 cl Prosecco eller anden tør mousserende hvidvin

Serveres med
  Friske figner
  Hindbær
Tilbage

Fremgangsmåde 


Del hver figen i fire stykker, skær frugtkødet forsigtigt ud. Put frugtkødet fra fignerne, hindbærrene og SteviaSweet Crystal i blenderen. Tilsæt varmt vand og blend, indtil du får en jævn blanding. Si blandingen gennem en finmasket si.

Hæld den afmålte puré i et glas, kom den mousserende vin i og nyd den.
 
 
Næringsværdi per portion
147 kcal
617 kJ
2 g Protein
19 g Kulhydrater
< 1 g Fedt