Ferskentærte

Ferskentærte
50 min.
225 kcal
SteviaSweet Drys-Let



Ingredienser til 8 portioner

Dej
3 dl  fuldkornshvedemel
2 tsk  bagepulver
2 dl SteviaSweet Drys-Let
1/2 tsk vaniljepulver  
1/2 tsk kardemommepulver
1 dl mælk
1 dl rapsolie
2 æg

Fyld
2 friske ferskner
1/4 tsk vaniljepulver 
1/2 tsk kardemommepulver
1 tsk SteviaSweet Drys-Let​
Tilbage

Fremgangsmåde


Forvarm ovnen til 200 °C.

Skyl fersknerne. Del dem i to og fjern stenen. Del hver halvdel i to. Bland de tørre ingredienser sammen i en skål. Tilsæt mælk, rapsolie og æg, og rør dejen jævn. Tryk dejen ud i et smurt tærtefad eller i en springform (Ø 24 - 26 cm).

Fordel ferskenstykkerne på dejen. Bland SteviaSweet Drys-Let, vanilje og kardemomme sammen, og drys det over fersknerne. Bag tærten i midten af ovnen i 25 - 30 minutter. Lad tærten afkøle før den nydes.
Næringsværdi per portion
225 kcal
947 kJ
5 g Protein
17.5 g Kulhydrater
15 g Fedt